stcrt-2009-14766-001.png Wijzigingsplan ‘Perceel nabij Westeinde 79’

Burgemeester en Wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het wijzigingsplan ‘Perceel nabij Westeinde 79’ onherroepelijk is geworden. Op 22 september 2009 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het ingestelde beroep tegen het goedkeuringsbesluit ongegrond verklaard en een verzoek om voorlopige voorziening afgewezen.

Het wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid tot verplaatsing van een agrarisch bedrijf, gevestigd aan het Westeinde 79, naar een perceel ten zuidoosten hiervan. De verplaatsing is noodzakelijk uit milieutechnisch oogpunt in verband met geplande woningbouw in de nabijheid. De wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in bestemmingsplan Lange Ruige Weide.

Het bestemmingsplan Lange Ruige Weide en bijbehorend wijzigingsplan liggen vanaf heden tijdens openingsuren ter inzage in gemeentehuis van Reeuwijk, gevestigd aan de Raadhuisweg 3 te Reeuwijk-Brug. Aangezien het plan thans onherroepelijk is, bestaat er geen mogelijkheid meer tot het indienen van een reactie.

Naar boven