stcrt-2009-14763-001.png Ontheffing gemeente Strijen artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening (Wro)

Burgemeester en wethouders van Strijen maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.22 Wro tijdelijk – voor een periode van maximaal twee jaar – ontheffing te verlenen van het bestemmingsplan:

  • Ten behoeve van een tijdelijke ontsluitingsweg voor de afwikkeling van het bouwverkeer voor de ontwikkeling van de woningbouw nabij Strienemonde en het nieuw te bouwen woongebied Land van Essche III.

Het tracé is gelegen in het landelijk gebied ten zuiden van Land van Essche en loopt van de Weelsedijk/Wielweg tot de zuidelijk gelegen gronden ter hoogte van de Lambertusstraat/Doornbos.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 5 oktober 2009 gedurende zes weken (tot 16 november 2009) ter inzage bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu in het gemeentehuis.

U kunt de op de aanvraag betrekking hebbende stukken ook raadplegen via www.strijen.nl onder leven en werken/projecten.

Binnen de termijn dat de stukken ter inzage liggen kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij ons college. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw A.H. Rotscheid, bereikbaar onder telefoonnummer 078-6748228. Degene die zijn zienswijze indient, kan op een nader te bepalen datum tijdens een hoorzitting in de gelegenheid worden gesteld om de zienswijze nog nader toe te lichten.

Strijen, 2 oktober 2009

Burgemeester en wethouders van Strijen,

de secretaris,

C.J. de Visser.

De burgemeester,

J.P.M. Klijs.

Naar boven