stcrt-2009-14758-001.png Bekendmaking projectbesluiten Zuidermeerweg 36

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken met betrekking tot de projectbesluiten Zuidermeerweg 36 te Zuidermeer bekend dat:

  • geen zienswijzen zijn ingediend (artikel 3:18 Algemene wet bestuursrecht)

  • ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.11 in samenhang met artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening op 15 september 2009 de projectbesluiten Zuidermeerweg 36 zijn vastgesteld.

De projectbesluiten voorzien in het realiseren van een bijzondere woonvorm en van een activiteitencentrum op het perceel Zuidermeerweg 36 te Zuidermeer.

Binnen zes weken na de dag van bekendmaking van deze besluiten, kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar).

Een beroepschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de datum;

  • een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

  • de reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het gericht is. Als u van mening bent dat er sprake is van spoed omdat het bestreden besluit uw belangen schaadt, kunt u bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank in Alkmaar een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren te hebben gebracht.

De projectbesluiten liggen ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur (met uitzondering van de vrijdagmiddag) en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Het besluit tot vaststelling van de projectbesluiten treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven