stcrt-2009-14695-001.png Bekendmaking voorbereidingsbesluit (herziening bestemmingsplan)

De raad van de gemeente Veenendaal heeft met oog op ontwikkelingen in zijn vergadering van 24 september 2009 besloten dat een herziening van het geldende bestemmingsplan voor de hierna genoemde gebieden in voorbereiding is:

  • 1. Voor het gedeelte van het bedrijventerrein Nijverkamp gelegen buiten het geluidsgezoneerde gebied, zoals aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende tekening VB 09-05-03.

  • 2. Voor het gedeelte van het bedrijventerrein Nijverkamp gelegen binnen het geluidsgezoneerde gebied, zoals aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende tekening VB 09-05-02.

Bij het raadsbesluit is tevens bepaald dat:

  • het verboden is het gebruik van gronden en gebouwen binnen het hiervoor onder 2 genoemde gebied te wijzigen;

  • burgemeester en wethouders ontheffing kunnen verlenen van dit verbod indien blijkt dat de wijziging van het gebruik geen invloed heeft op de voorgenomen herzonering van het industrielawaai op het bedrijventerrein;

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na publicatie. Dit is tevens de ingangsdatum van de terinzagelegging van het voorbereidingsbesluit.

Ter inzage

Het besluit met de daarbij behorende tekeningen liggen met ingang van donderdag 1 oktober 2009 ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Dit loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is het loket ook ’s middags open van 13.00 tot 17.00 uur.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien op de website van de gemeente onder www.veenendaal.nl →  bestuur en organisatie → producten en diensten → bekendmakingen → bestemmingsplan/voorbereidingsbesluit.

Geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep

Ingevolge artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht is het indienen van bezwaar of het instellen van beroep tegen het voorbereidingsbesluit niet mogelijk.

Naar boven