stcrt-2009-14665-001.png Vaststelling projectbesluit Overtuinen

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken bekend dat de gemeenteraad op 21 september 2009 het projectbesluit ‘Overtuinen’ heeft vastgesteld. Het besluit biedt een planologische regeling voor de bouw van appartementen, winkel- en parkeervoorzieningen op de locatie Overtuinen. Deze locatie ligt ter hoogte van de hoek van de burgemeester Kruisingalaan en de Wilhelminalaan in het dorp Zuidhorn.

Standaard moet binnen één jaar na het onherroepelijk worden van het projectbesluit, een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd met een gelijke inhoud als het projectbesluit. Op grond van artikel 3.13, lid 2, sub b van de Wro is deze termijn voor het project Overtuinen met vier jaar verlengd.

De bijbehorende stukken liggen vanaf 1 oktober gedurende zes weken ter inzage bij de Algemene Servicebalie. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Rechtbank Groningen, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 150, 9700 AD Groningen, zowel tegen het vastgestelde projectbesluit als tegen de bovengenoemde verlenging. U kunt beroep instellen als u

  • tijdig een zienswijze over het ontwerp-projectbesluit bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • een belanghebbende bent en u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Vanaf 1 oktober is het besluit ook digitaal te raadplegen via www.zuidhorn.nl.

Naar boven