stcrt-2009-14633-001.png Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbesluit reguliere bouwvergunning

Een reguliere bouwvergunning is aangevraagd voor het uitbreiden cq. oprichten van een paardenhouderij op het perceel Aalbekerweg 49 te Aalbeek. Het bouwplan is in strijd met de ter plaatse vigerende bestemmingsplannen. Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan het bouwplan door toepassing van een planologische procedure als bedoeld in artikel 3.10 e.v. Wet ruimtelijke ordening (projectbesluit).

Ten behoeve van deze planologische procedure ligt de aanvraag, het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbeschikking op de reguliere bouwvergunning en alle bijbehorende stukken vanaf 30 september 2009 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis, bij de balie bouwzaken. Tevens zijn de stukken elektronisch te raadplegen op de website van de Gemeente Nuth (www.nuth.nl/bekendmakingen/bestemmingsplan).

Gedurende de genoemde 6 weken termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het voornemen kenbaar maken bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van Nuth, postbus 22000, 6360 AA Nuth. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer E.H.J. Eussen (tel. 045-5659153). Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven