Hardinxveld-Giessendam

Bekendmaking projectbesluit, Rivierdijk 481, Hardinxveld-Giessendam

Het college van Burgemeester en Wethouders geeft ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van dat het voornemens is om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een gemeentelijk projectbesluit te nemen voor het bouwen van een woning aan Rivierdijk 481 ter vervanging van de bestaande woning en het voorzien van de woning aan Rivierdijk 482 van een nieuwe oostgevel en de berging achter de woning van een nieuwe zuidgevel.

Het projectbesluit inclusief het ontwerp reguliere bouwvergunning en de daarbij behorende bijlagen liggen met ingang van 1 oktober 2009 tot en met 11 november 2009 in het gemeentehuis, bij de receptie, voor een ieder ter inzage.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging, naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de aanvraag, aan het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar maken.

Tevens zullen de volgende instanties verzocht worden om advies uit te brengen over het voornemen: Provincie Zuid-Holland en het Waterschap Rivierenland.

Het college maakt tot slot bekend dat op grond van artikel 6.24, derde lid van de Wro een overeenkomst over grondexploitatie voor het perceel sectie C, nummer 3515 is aangegaan.

Hardinxveld-Giessendam, 30 september 2009

Naar boven