stcrt-2009-14621-001.png Partiële herziening bestemmingsplan Wormer Oost en Midden

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 15 september 2009 de ‘partiële herziening bestemmingsplan Wormer Oost en Midden’ gewijzigd heeft vastgesteld. De partiële herziening bevat een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Wormer Oost en Midden’ en heeft betrekking op een zestal locaties langs het lint van de Dorpsstraat te Wormer.

De wijzigingen betreffen in hoofdzaak het volgende:

  • in de toelichting: de onderdelen water, economische haalbaarheid en de begrippenlijst zijn nader aangevuld.

Voor een volledige weergave van de wijzigingen verwijzen wij naar de nota van zienswijzen en nota van afronding artikel 3.1.1 Bro overleg die deel uit maken van de toelichting van het bestemmingsplan.

Inzage: het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 1 oktober 2009 tot en met 11 november 2009 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op www.wormerland.nl.

Beroep: Degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijke bedenkingen sturen aan de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn inwerking treedt. Uitvoering van een besluit kan nadelig voor u zijn. Daarom kunt u bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de termijn van 6 weken is ingediend dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Wormerland, 30 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de burgemeester,

P.C. Tange.

De secretaris,

M. van den Hende.

Naar boven