stcrt-2009-14523-001.png Vaststelling Stimuleringsplannen Natuur, Bos en Landschap

Gedeputeerde Staten hebben, gelet op de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bij besluit van 29 september 2009, Herziening VIII van de Stimuleringsplannen voor Natuur, Bos en Landschap tevens Provinciaal Natuurbeheerplan en aanpassing van de EHS-begrenzing op de POL-kaart Groene Waarden vastgesteld.

Voor meer informatie over de Stimuleringsplannen voor Natuur, Bos en Landschap, waarin staat beschreven waar welke subsidiemogelijkheden voor natuurbeheer zijn opengesteld, gaat u naar www.limburg.nl/natuur en klikt u op Stimuleringsplannen.

Naast de beschikbare digitale bestanden is een gebruiksvriendelijke interactieve kaart in voorbereiding. U kunt uiteraard ook een papieren exemplaar bestellen bij onze bibliotheek: 043-389 73 82.

Als u belangstelling heeft voor particulier natuurbeheer of agrarisch natuurbeheer en u wenst verder geïnformeerd of begeleid te worden, neem dan tijdens de kantooruren gratis contact op met het Serviceloket Particulier en Agrarisch Natuurbeheer: 013-5950595.

Terinzagelegging

Het plan ligt zes weken ter inzage. Gedurende de periode 7 oktober tot 18 november 2009 kan het plan worden ingezien op de volgende plaatsen:

de bibliotheek van het Gouvernement te Maastricht; tijdens kantooruren (8.30−12.00 en 13.00−15.00)

het gemeentehuis van alle gemeenten binnen de provincie Limburg tijdens kantooruren;

het kantoor van de Dienst Landelijk Gebied te Roermond tijdens kantooruren;

het kantoor van het Waterschap Peel en Maasvallei te Blerick tijdens kantooruren;

het kantoor van het Waterschap Roer en Overmaas te Sittard tijdens kantooruren.

Daarnaast is het document digitaal te raadplegen via www.limburg.nl/natuur onder het kopje ‘Stimuleringsplan Natuur, Bos en landschap’.

Mogelijkheid tot het indienen van een beroepschrift

Als dit besluit uw belang rechtstreeks schaadt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Rechtbank Maastricht. U moet dan binnen 6 weken na start van de ter inzage legging een beroepschrift indienen. Op deze beroepschriftprocedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het ondertekende beroepschrift bevat tenminste:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de datum;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de redenen van het beroep (motivering).

Een beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Maastricht

Sector bestuursrecht

Postbus 1988

6201 BZ Maastricht

Naar boven