Ontwerpbestemmingsplan ‘Havenstraat-zuid/Gieterijstraat’

Het college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk maakt bekend dat met ingang van 2 oktober 2009 gedurende zes weken bij het Gemeentelijk Service Centrum (Koningsplein 1) conform afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan ‘Havenstraat-zuid/Gieterijstraat’.

Het betreft een herziening van het bestemmingsplan De Gieterij voor de percelen Gieterijstraat 80−110 gelegen tussen de Gieterijstraat en de Havenstraat. Aanleiding voor dit nieuwe bestemmingsplan vormt een bouwplan welke behalve in kantoorunits, die op grond van het geldende bestemmingsplan zijn toegestaan, ook in bedrijfsunits voorziet.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Ridderkerk, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig een afspraak te maken met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0180-451 222.

Ridderkerk, 1 oktober 2009

Naar boven