stcrt-2009-14512-001.png Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Centrum Brunssum

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum’ en de bijbehorende onderzoeken ter inzage liggen.

Het bestemmingsplan omvat diverse nieuwe ontwikkelingen binnen het Centrum van Brunssum, waaronder ontwikkeling van het winkelgebied ’t Ei, het Lindeplein, Brede School en een Zorgplein.

Procedure

Dit ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 1 oktober 2009 gedurende zes weken ter inzage. Het plan kan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel, op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1), alsmede in de openbare bibliotheek (Rumpenerstraat 147).

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.brunssum.nl onder het kopje ‘Stad en leefomgeving’, daarna ‘Ruimtelijke ordening’ en dan ‘Bestemmingsplannen’.

Gedurende de inzagetermijn kunnen eventuele zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk (Postbus 250, 6440 AG Brunssum), danwel mondeling bij het college van burgemeester en wethouders worden ingediend.

De voorkeur gaat uit naar het schriftelijk indienen van zienswijzen. Degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen, kan daartoe tijdens de openingstijden van de Gemeentewinkel contact opnemen met de medewerkers van voornoemde Balie Bouwen en Wonen (telefoonnummer 045-5278 660) . De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen.

Brunssum, 30 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum

Naar boven