stcrt-2009-14509-001.png Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening voetpad

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

  • ‘Partiële herziening ‘Staphorster-Industrie 4’ en ‘Staphorster-Industrie 5‘. Het plan voorziet in het creëren van de mogelijkheid een voetpad tussen bedrijventerrein De Baarge en woonwijk De Slagen aan te leggen. Het pad, dat al gedeeltelijk gerealiseerd is met een vrijstelling, zal lopen van de J.C. van Andelweg tot Industrieweg 62 te Staphorst (Dulasta).

Het bovengenoemd ontwerpplan ligt vanaf 1 oktober 2009 tot en met 11 november 2009 voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie Grondgebied in het gemeentehuis te Staphorst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de internetsite van de gemeente Staphorst: www.staphorst.nl.

Tijdens bovengenoemde periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Staphorst, Postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de Publieksbalie Grondgebied, tel. 0522-467 467. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven