stcrt-2009-14507-001.png Bestemmingsplan ‘Hoogebrug III’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winschoten maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Winschoten op 23 september 2009 het bestemmingsplan ‘Hoogebrug III’ heeft vastgesteld.

Het besluit van de gemeenteraad met alle bijbehorende relevante stukken ligt met ingang van 1 oktober tot en met 11 november 2009 voor een ieder tijdens kantooruren ter inzage in het Stadhuis van Winschoten, Johan Modastraat 6. Tevens is een digitale versie te vinden op onze website www.winschoten.nl onder het kopje Nieuws → Bekendmakingen.

Het bestemmingsplan ‘Hoogebrug III’ betreft een nieuw bestemmingsplan voor het nog te ontwikkelen bedrijventerrein Hoogebrug III. Het plangebied ligt tussen het bestaande bedrijventerrein Hoogebrug en de Oostelijke Rondweg.

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoogebrug III’ zijn geen zienswijzen ingediend. Beroep tegen het raadsbesluit van 23 september kan worden ingesteld door een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend

Tegen het raadsbesluit van 23 september 2009 kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld gedurende de termijn dat het raadsbesluit ter inzage is gelegd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij het bepaalde in artikel 3.8, zesde lid Wro van toepassing is.

Winschoten, 30 september 2009

Naar boven