stcrt-2009-14503-001.png Kennisgeving voorbereiding en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Fietspad Telgterweg’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid die de aanleg van een fietsvoorzieningen langs de Telgterweg mogelijk maakt.

Het betreft een gedeelte van de Telgterweg dat zich uitstrekt vanaf de kruising met de Zeeweg tot aan de kruising met de Oude Nijkerkerweg. In het voorontwerp wordt rekening gehouden met de aanleg aan beide zijden van fietsvoorzieningen. Voor een gedeelte betreft het fietsstroken en daar waar mogelijk een vrijliggend fietspad.

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Fietspad Telgterweg’ ligt vanaf 1 oktober gedurende zes weken ter inzage. Het college stelt tijdens die periode eenieder in de gelegenheid om een schriftelijke of mondelinge zienswijze aan hen kenbaar te maken.

Het voorontwerpbestemmingsplan kan tijdens werkdagen van 08.30 tot 12.15 uur worden ingezien in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken. Verder kan het plan worden ingezien via de gemeentelijke webpagina www.ermelo.nl (wijk, wonen en milieu – bouwen en wonen – bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw ing. M. Schrijver van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0341 56 72 01 of via het algemene e-mailadres gemeente@ermelo.nl.

Ermelo, 30 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven