stcrt-2009-14492-001.png Bestemmingsplannen ‘Industrieterrein Vijf Eiken, herziening I 2009 (Karolusstraat 8)’ en ‘Weststad III, 1e herziening (adviescentrum Rabobank Amerstreek)’

Het college van Oosterhout maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 1 oktober 2009 gedurende 6 weken bij de publieksbalie in het stadhuis te Oosterhout, gedurende openingstijden, voor een ieder ter inzage ligt

  • het door de gemeenteraad van Oosterhout op 22 september 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Industrieterrein Vijf Eiken, herziening I 2009 (Karolusstraat 8)’, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding. Het raadsbesluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan ligt mede ter inzage.

    Doel van dit plan is om het gebouw op dit perceel te kunnen vergroten.

    Het plangebied heeft betrekking op enkel het perceel plaatselijke bekend Karolusstraat 8 te Oosterhout.

  • het door de gemeenteraad van Oosterhout op 22 september 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Weststad III, 1e herziening (adviescentrum Rabobank Amerstreek)’, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding. Het raadsbesluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan ligt mede ter inzage.

    Doel van dit plan is om op het perceel een kantoor te realiseren.

    Het plangebied heeft enkel betrekking op het perceel gelegen op de hoek van de Technologieweg/Distributieweg kadastraal gemeente Oosterhout, sectie U nummer 1095 (ged.)

De plannen zijn, evenals de raadsbesluiten, tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.oosterhout.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging (beroepstermijn) tot en met 11 november 2009 kan een belanghebbende tegen de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze, overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening naar voren heeft gebracht.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Oosterhout, 30 september 2009

Burgemeester en wethouders van Oosterhout,

S.W.Th. Huisman,

burgemeester.

M.G. Asmus,

loco-secretaris.

Naar boven