stcrt-2009-14482-001.png Voornemen wijziging bestemmingsplan Hooiweg 29A Hedel

Het college van Maasdriel is van plan een agrarisch bouwperceel op te nemen voor het perceel kadastraal bekend gemeente Hedel, sectie L, nummers 789 en 790 en plaatselijk bekend Hooiweg 29a te Hedel voor de oprichting van een agrarisch bedrijf.

In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (van de voormalige gemeente Hedel) heeft het perceel aan de Hooiweg te Hedel de bestemming ‘Agrarisch gebied’ . Het college kan op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, een nieuw agrarisch bouwperceel opnemen.

Voordat wij het bestemmingsplan wijzigen, kunnen belanghebbenden zienswijzen over bovengenoemd plan indienen. Wij geven de voorkeur aan schriftelijke indiening van de zienswijze, per email is niet mogelijk! Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met hieronder genoemde behandelend ambtenaar.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 1 oktober 2009 tot en met 11 november 2009 tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45. U kunt het ontwerp ook inzien op onze website www.maasdriel.nl. U vindt dit wijzigingsplan onder Inwoner/bouwen/bestemmingsplannen/Hedel /‘Buitengebied’ wijziging 2009, Hooiweg 29A.

Zienswijzen dient u binnen bovengenoemde periode worden in bij het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar mevrouw A. Zweerus, tel. 0418-63 84 40, of mailt u naar info@maasdriel.nl t.a.v. A. Zweerus.

Naar boven