stcrt-2009-14475-001.png Ontwerpbestemmingsplan Colijnweg 21 (9012)

Burgemeester en wethouders van Dronten maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Colijnweg 21 (9012)’ ter inzage ligt.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan beslaat het bouwperceel aan de Colijnweg 21 te Dronten. Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een verzoek om hier bedrijfsactiviteiten (opslag van goederen) plaats te laten vinden. In het ontwerpbestemmingsplan zijn enkele wijzigingen ten opzichte van het voorontwerp doorgevoerd. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd in de toelichting op het bestemmingsplan en in artikel 7 van de planregels.

U kunt de desbetreffende stukken van 1 oktober t/m 11 november 2009 (6 weken) tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare Bibliotheek te Dronten;

Het gehele plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl/website onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan schriftelijk bij de gemeenteraad van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling zienswijzen indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mevrouw A. Pallandt, tel: (0321) 388 246

De gemeenteraad dient binnen twaalf weken na afloop van de inzage termijn een besluit te nemen tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Dronten, 30 september 2009

Burgemeester en wethouders van Dronten,

burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Secretaris,

R. Kool.

Naar boven