stcrt-2009-14423-001.png Bestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein Zendijk, herziening Veldoven 11’

Burgemeester en wethouders van Kampen zijn van plan om het bestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein Zendijk’ op grond van artikel 3.1 partieel te herzien.

Hiervoor is het bestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein Zendijk, herziening Veldoven 11’ opgesteld. In dit bestemmingsplan wordt de realisatie van een kantoorgebouw bij de Verzinkerij Kampen mogelijk gemaakt. Momenteel vinden de kantoorwerkzaamheden plaats in een kantoorruimte in de productiehal.

Binnen het vigerende plan ‘Bedrijfsterrein Zendijk’ is de realisatie van dit gebouw niet mogelijk omdat het gewenste bouwplan buiten het bouwvlak valt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein Zendijk, herziening Veldoven 11’ ligt van 30 september tot en met 10 november 2009 ter inzage in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie of telefonisch via (038) 33 92 999. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Tijdens de periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen op het plan kenbaar maken. Reacties kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

Naar boven