stcrt-2009-14407-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Vaassen Zuid en West, locatie Kouwenaarschool’

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 17 september 2009 het bestemmingsplan ‘Vaassen Zuid en West, locatie Kouwenaarschool’ vastgesteld. Dit plan maakt de bouw van 21 woningen mogelijk op de plek van de voormalige Kouwenaarschool aan de Woestijnweg te Vaassen.

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van 30 september 2009 voor zes weken voor een ieder ter inzage op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 tot 20.00 uur) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het besluit en het plan zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘beleid en projecten’ en vervolgens onder ‘ruimte’.

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan tijdens de termijn van terinzagelegging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Uitsluitend een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen kan van deze mogelijkheid gebruikmaken. U moet het beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Epe, 29 september 2009

Naar boven