stcrt-2009-14406-001.png Vaststelling structuurvisie Wijchen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen maken bekend dat de gemeenteraad op 9 juli 2009 de structuurvisie Wijchen heeft vastgesteld overeenkomstig art 2.1 van de Wet op de ruimtelijke ordening.

De structuurvisie geeft op hoofdlijnen de voorgenomen ontwikkeling van de gemeente weer en bevat de hoofdzaak van het door de gemeente te voeren ruimtelijk beleid. Inhoudelijk is de structuurvisie een vertaling van de in 2007 vastgestelde strategische visie gecombineerd met het vastgestelde relevante sectoraal beleid, recente bestuurlijke beleidsuitspraken en in uitvoering zijnde of op stapel staande projecten, inclusief een uitvoeringsparagraaf.

De structuurvisie treedt per direct in werking en ligt ter inzage vanaf 1 oktober bij de informatiebalie van de afdeling Bouwen en Leefomgeving op het gemeentekantoor te Wijchen. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30−12.30 uur en op woensdagavond van 17.00−20.00 uur. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Ook is de structuurvisie digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website via www.wijchen.nl/actueel/structuurvisie.

Tegen het besluit tot vaststelling is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Wijchen, 30 september 2009

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven