stcrt-2009-14336-001.png Projectbesluit Waterberging Kockengen

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend, dat zij bij besluit van 15 september 2009 met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit Waterberging Kockengen hebben vastgesteld. Het projectbesluit betreft het aanleggen van een waterberging en het invullen van de ecologische verbindingszone op de percelen kadastraal bekend gemeente Kockengen, sectie E, nrs. 247, 797, 1015 en 157.

Waar kunt u het projectbesluit inzien?

Het projectbesluit, met de hierbij behorende stukken, ligt van 25 september tot 6 november 2009, gedurende zes weken, ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen in het koetshuis. Het projectbesluit en de hierbij behorende stukken zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.breukelen.nl in de rubriek Wonen, wijken en verkeer → Bestemmingsplannen → Nieuwe Projectbesluiten.

Hoe kunt u beroep instellen?

Binnen de hiervoor omschreven termijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, beroep instellen tegen de vaststelling van het projectbesluit. Het beroep moet worden ingediend bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Voor meer informatie belt u met mevrouw P. Westmeijer, tel. (0346) 26 09 14.

Naar boven