stcrt-2009-14329-001.png Vastgesteld wijzigingsplan ‘Callantsoog Dorpsplein−Dorpsweg e.o. 1990, eerste herziening en aanvulling 1996’

  • Dorpsplein 10 te Callantsoog: Het college van B&W heeft voor dit perceel een wijzigingsplan vastgesteld ingevolge artikel 26 lid 1 sub a van het bestemmingsplan ‘Callantsoog Dorpsplein−Dorpsweg e.o. 1990, eerste herziening en aanvulling 1996’, inzake de wijziging van de bestemming ‘Horecabedrijven en bijbehorende tuinen en erven’ in de bestemming ‘Winkels en bijbehorende tuinen en erven’. Het besluit ligt m.i.v. 23 september 2009 voor een ieder op het gemeentehuis ter inzage. (1759GN).

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd, zijn ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep. Totdat op het beroep is beslist, kan door de indiener van een beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet inwerking voordat op het verzoek is beslist. Voor informatie kunt u zich wenden tot de afdeling Ruimte & Wonen van de gemeente Zijpe, 0224-574100.

Naar boven