stcrt-2009-14328-001.png Ontwerpbestemmingsplannen gemeente Oldenzaal

Het college maakt ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 30 september 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder bij de publieksbalie van het stadhuis ter inzage liggen:

Het ontwerpbestemmingsplan Sparstraat/Lindestraat

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein, waarop vroeger het autobedrijf Stegeman was gevestigd. Het plan voorziet in de bouw van drie woningen, te weten een vrijstaande woning aan de Sparstraat en twee woningen (een 2/1 kapper) aan de Lindestraat.

Het ontwerpbestemmingsplan Gerard Hollinkstraat

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de voormalige raccordementslijn NS tussen de Gerard Hollinkstraat en de Enschedesestraat. Het plan voorziet hoofdzakelijk in de realisering van twee kantoorgebouwen aansluitend aan de bestaande kantoorgebouwen.

Indiening zienswijzen

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, ingaande 30 september 2009 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over de ontwerpbestemmingsplannen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 354 te 7570 AJ Oldenzaal. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met de publieksbalie (tel 488133). Er wordt op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Daarnaast kunt u de bestemmingsplannen raadplegen via de gemeentelijke website: www.oldenzaal.nl, rubriek wonen, leven & werken, klikken op bestemmingsplannen.

Oldenzaal, 29 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

F.T.J.M. Backhuijs.

Naar boven