stcrt-2009-14278-001.png Vaststelling projectbesluit vestiging hoofdkantoor annex winkel Lidl

Burgemeester en wethouders van Huizen maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat in de vergadering van 15 september 2009 het projectbesluit ‘vestiging hoofdkantoor annex winkel Lidl’ is vastgesteld.

Het projectbesluit houdt verband met het realiseren van een hoofdkantoor voor Lidl op de hoek Bestevaer en Havenstraat. Daarnaast wordt op dit gedeelte van het Lucent terrein een winkel in het discountsegment gevestigd.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken en de bouwvergunning eerste fase, liggen met ingang van 25 september gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de Afdeling Omgeving, kamer 2.27 van het gemeentehuis, Graaf Wichman 10. De openingstijden zijn van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Tevens is dit ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken vanaf genoemde datum te raadplegen via de gemeentelijke website: www.huizen.nl.

Gedurende genoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning eerste fase bij de rechtbank in Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, door:

  • degene die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het projectbesluit heft ingebracht;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te brengen.

Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam is ingediend treedt het projectbesluit in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Huizen, 24 september 2009

Naar boven