stcrt-2009-14275-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van vrijdag 25 september 2009 zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • 1) het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost, tweede herziening 2009’ en

  • 2) het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost, derde herziening 2009’.

Ad. 1

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost, tweede herziening 2009’ voorziet in het repareren van het plandeel betreffende de toetsingszone van de aardgastransportleiding langs de noordrand van het plangebied.

Ad. 2

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost, derde herziening 2009’ heeft ten doel om de minimaal in acht te nemen afstand van de op te richten bedrijfsbebouwing tot de as van de hoofdontsluitingsweg terug te brengen van 18 naar 12 m en de maximaal toelaatbare kaveloppervlakte te verruimen voor verplaatsing c.q. uitbreiding uitsluitend t.b.v. in de kern Vriezenveen gevestigde en daadwerkelijk functionerende bedrijven.

Ter inzage en zienswijzen

De ontwerpbestemmingsplannen liggen voor een ieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tevens kunnen de ontwerpbestemmingsplannen met de daarbij behorende stukken ook digitaal worden ingezien via www.twenterand.nl. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te Vriezenveen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven