stcrt-2009-14237-001.png Vaststelling bestemmingsplan Landelijk Gebied, Zuideropgaande 72/72a − 2009 te Hollandscheveld

De gemeenteraad heeft bij besluit van 10 september 2009 het bestemmingsplan Landelijk Gebied, Zuideropgaande 72/72a − 2009 te Hollandscheveld vastgesteld. Het plan beoogt de splitsing van een woning aan het Zuideropgaande 72/72a te Hollandscheveld mogelijk te maken.

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan Landelijk Gebied, Zuideropgaande 72/72a − 2009 te Hollandscheveld liggen met ingang van 24 september 2009 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de centrale publieksbalie in het Compagnieshuis, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. Ook is het vastgestelde plan digitaal in te zien op de website van de gemeente Hoogeveen, www.hoogeveen.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van de gemeenteraad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven