stcrt-2009-14234-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kloosterweg 29 Horssen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kloosterweg 29 Horssen’. Het plangebied betreft de kadastrale percelen gemeente Horssen, sectie E, nummers 799 en 1044.

Het plan betreft de wijziging van de huidige agrarische bedrijfsbestemming naar een woonbestemming voor 2 woningen. Daarnaast voorziet het plan in de mogelijkheid om 4 bed & breakfastkamers te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 24 september 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het ontwerp-besluit met de hierbij behorende stukken wordt tevens op de website van de gemeente Druten geplaatst (www.druten.nl → nieuws → de gemeente in de Waalkanter → Horssen).

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn/haar gemotiveerde zienswijze over het betreffende ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer Van Heereveld op doorkiesnummer 0487-588 861. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Druten, 23 september 2009

Burgemeester en wethouders van Druten,

de secretaris,

J.J. Driessen.

De burgemeester,

L.J.E.M. van Riswijk.

Naar boven