stcrt-2009-14199-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Kilianusstraat kavel 185 Gemeente Stein’

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 10 september 2009 het bestemmingsplan ‘Kilianusstraat kavel 185 Gemeente Stein’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van één woning mogelijk op een van de laatste bouwkavels in het plangebied Elserveld/Meeldert (deelgebied Meeldert).

Het bestemmingsplan regelt de bouw van de woning volgens dezelfde bouwregels op grond waarvan de overige woningen in het gebied zijn gebouwd en is qua omvang beperkt tot het kadastrale perceel waarop de bouw zal plaatsvinden.

Ter inzage

Het bestemmingsplan (inclusief raadsbesluit) ligt vanaf donderdag 24 september 2009 tot en met woensdag 4 november 2009 ter inzage tijdens de openingstijden:

  • in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein.

Tevens is het bestemmingsplan alsmede het raadsbesluit digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (actueel → bekendmakingen → Ruimtelijke Ordening).

Omdat tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen zijn ingebracht en het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd is vastgesteld kan gedurende voormelde termijn van 6 weken tegen het besluit van de gemeenteraad enkel beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Stein, 23 september 2009

Burgemeester en Wethouders van Stein,

burgemeester,

A.C.M. Barske.

Secretaris,

M.M.H. Bisschops.

Naar boven