stcrt-2009-14177-001.png Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Recreatieve Poort, Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Recreatieve Poort met ingang van 24 september 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Het voorontwerp met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.eersel.nl.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het realiseren van een zogenaamde recreatieve poort. Dat is een knooppunt, dat op een herkenbare manier recreatieve voorzieningen en mogelijkheden koppelt en ontsluit en ook zelf een interessante pleisterplaats vormt.

Deze voorziening zal worden gerealiseerd aan de Postelseweg tegenover camping Ter Spegelt.

Zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt, eveneens binnen de genoemde termijn van zes weken, ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Daarvoor kunt u, graag tijdig, contact opnemen met A. van den Donk van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Ruimte. U kunt hem bereiken via 0497-531300.

Naar boven