stcrt-2009-14148-001.png Projectbesluit Park+Ride terrein NS Landgraaf

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat een verzoek is ingediend tot het nemen van een projectbesluit teneinde de realisatie van een Park+Ride terrein bij station NS te Landgraaf mogelijk te maken. De locatie is plaatselijk bekend als het gebied tussen de spoorlijn tussen Landgraaf en Heerlen en de Stationsstraat (naast het ter plaatse aanwezige uitvaartcentrum, nabij Stationsstraat 67) en kadastraal bekend als gemeente Schaesberg, sectie B, nummer 7091 (gedeeltelijk).

Het aanleggen van een Park+R’de terrein bij station NS te Landgraaf is in strijd met het ter plaatse vigerende bestemmingsplan ‘Schaesberg Midden’. Het voornemen bestaat om met toepassing van 3.10 en 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening een aan een bestemmingsplan voorafgaand projectbesluit te nemen voor de realisatie van het P+R terrein op bovengenoemde locatie.

Het ontwerp van het te nemen besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 23 september 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel, balie Grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf en zijn tevens te raadplegen op www.landgraaf.nl. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijzen omtrent het ontwerp-besluit met de daarop betrekking hebbende stukken schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695239.

Naar boven