stcrt-2009-14145-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Parapluherziening geluidszone Aan de Noord

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat de gemeenteraad op 9 september 2009 het bestemmingsplan Parapluherziening geluidszone Aan de Noord gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijziging betreft een aanpassing van de toelichting: de toevoeging van een lijst van woningen op het terrein Vinkenwaard.

Het plan beoogt een bijdrage te leveren aan het oplossen van de huidige geluidsimpasse op het gezoneerde industrieterrein. Tevens wordt door de onttrekking van het bedrijventerrein Vinkenwaard aan het gezoneerde industrieterrein een bufferzone gecreëerd tussen de bestaande woonwijk aan de noordzijde van het bedrijventerrein Vinkenwaard en het overige deel van het gezoneerde industrieterrein.

Het plan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage van 25 september tot en met 6 november 2009 bij de afdeling Publiekszaken. De stukken kunnen ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.alblasserdam.nl.

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet gedaan hebben, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor zover het de aangebrachte wijziging betreft kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Alblasserdam, 23 september 2009

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven