stcrt-2009-14142-001.png Vaststelling projectbesluit en verlening bouwvergunning fase 1 Ploenstraat 40 te Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in de vergadering van 15 september 2009 het projectbesluit voor het oprichten van een vervangende woning op het perceel Ploenstraat 40, 6921 PN in Duiven ongewijzigd hebben vastgesteld en de bouwvergunning fase 1 hebben verleend.

In verband hiermee liggen het projectbesluit, alsmede de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken en de bouwvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 24 september 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Grondgebied in het gemeentehuis. De stukken zijn eveneens in te zien op de site www.duiven.nl onder ‘plannen en projecten’.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank te Arnhem. Het instellen van beroep kan alleen door binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd, een beroepsschrift in te dienen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het projectbesluit en de vergunning treden een dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en tevens een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de rechtbank. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kunt u hetzelfde postadres gebruiken als voor het indienen van een beroepsschrift. Als u beroep instelt en eventueel een voorlopige vraagt, bent u griffierecht verschuldigd. Daarover krijgt u informatie van de rechtbank.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Voor meer informatie en fysieke inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar mevrouw M. Giezen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 85.

Naar boven