stcrt-2009-14119-001.png Wijziging plankaart bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ (met betrekking tot ruimte-voor-ruimte-regeling Westerveldseweg 13 in Zuidwolde)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerp tot wijziging van de plankaart (artikel 3.6, lid 1a, Wro), dat behoort bij het bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’, vanaf 24 september 2009 zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

Door middel van deze wijziging wordt voor het perceel Westerveldseweg 13 in Zuidwolde de ruimte-voor-ruimte-regeling toegepast waarbij na bedrijfsbeëindiging en afbraak van bedrijfsgebouwen ter compensatie een woning mag worden opgericht. De compensatiewoning wordt aan de Westerveldseweg (nabij nummer 11a) opgericht, kadastraal bekend Zuidwolde, sectie C, nummer 6444 (deels). Hier wordt dan ook een bouwblok voor woondoeleinden gerealiseerd. Hiernaast wordt de intensieve agrarische bestemming van het perceel Westerveldseweg 13 in Zuidwolde (kadastraal bekend Zuidwolde, sectie C, nummer 7889, deels) gewijzigd in een woonbestemming.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen deze wijziging schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, dient u vooraf een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel. 14 0528.

Zuidwolde, 23 september 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven