stcrt-2009-14117-001.png Terinzageligging ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan ‘Versteeglaan’

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp exploitatieplan ‘Versteeglaan’ liggen, overeenkomstig artikel 3.8 en artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 25 september 2009 tot en met 5 november 2009, bij het informatiecentrum van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173) ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en plankaart. Het plangebied ligt aan de Versteeglaan aan de oostelijke rand van het dorp Groenekan. De grenzen van het plangebied worden gevormd door de Versteeglaan in het westen, het perceel Groenekanseweg 74 in het noorden, de gronden achter Groenekanseweg 76 in het oosten en in het zuiden ligt de grens ter hoogte van Versteeglaan 142. Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is om de nieuwbouw van de basisschool De Nijepoort mogelijk te maken.

Het ontwerpexploitatieplan bestaat uit een kaart van het exploitatiegebied, een omschrijving van de werken en werkzaamheden en een exploitatieopzet. Het exploitatieplangebied valt volledig samen met de begrenzing van het bestemmingsplangebied.

Tot en met 5 november 2009 kunt u mondeling of schriftelijk reageren door een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan ‘Versteeglaan’ kenbaar te maken. Belanghebbenden kunnen tot en met 5 november 2009 mondeling of schriftelijk reageren door een zienswijze op het ontwerpexploitatieplan ‘Versteeglaan’ kenbaar te maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente De Bilt, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Naast de gebruikelijke openingstijden van het gemeentehuis (08.30 uur tot 12.30 uur) kunnen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan ‘Versteeglaan’ ook worden ingezien op dinsdagavondenvan 15.00 uur tot 19.00 uur bij het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Voor het maken van mondelinge zienswijze of voor specifieke vragen of opmerkingen over de ontwerpplannen dan kunt u contact opnemen met de heer A. van Breda (tel. 030-2289606) van de afdeling B&S van de gemeente De Bilt.

Naar boven