stcrt-2009-14108-001.png Goedkeuring wijzigingsplan ‘Buitengebied 2009; Slotsteeg 13 Hengelo’

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben op 8 september 2009 het wijzigingsplan ‘Buitengebied 2009; Slotsteeg 13 Hengelo’ goedgekeurd.

Het plan heeft betrekking op de wijziging van de agrarische functie in wonen voor het perceel Slotsteeg 13 in Hengelo.

Het goedkeuringsbesluit, het wijzigingsplan en het desbetreffende bestemmingsplan liggen van 24 september t/m 4 november 2009 tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24A te Hengelo Gld. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 75 03 70. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Hengelo (Gld.), 23 september 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven