stcrt-2009-14104-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Industrieterrein Vlissingen-Oost, 4e herziening

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) bekend dat Gedeputeerde Staten van Zeeland bij besluit van 1 september 2009 goedkeuring hebben verleend aan het, door de gemeenteraad op 2 april 2009 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Industrieterrein Vlissingen-Oost, 4e herziening onder gelijktijdige ongegrond verklaring van de ingediende bedenking.

De globale begrenzing van dit bestemmingsplan is de Sloeweg-Noord, Schorepolderweg/Koedijk, de Westerschelde en de gemeentegrens van Borsele.

De vastgestelde en goedgekeurde bestemmingsplankaart, de voorschriftenkaart, de toelichting, de voorschriften, de beslissing op de ingediende zienswijzen alsmede het goedkeuringsbesluit van gedeputeerde Staten zijn te raadplegen via de website: www.vlissingen.nl

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Zeeland en het goedgekeurde bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 september 2009 voor een ieder gedurende zes weken (t/m 4 november 2009) in het Stadhuis bij de Publieksbalie ter inzage.

Tegen het goedkeuringsbesluit kan binnen de voornoemde termijn van 6 weken beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage door:

  • 1. degenen, die tijdig op grond van artikel 27, lid 1 of 2, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bij Gedeputeerde Staten bedenkingen hebben ingediend;

  • 2. belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden;

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, dus op 5 november 2009. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot goedkeuring niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Vlissingen, 23 september 2009

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

de secretaris,

J.J. van Houdt.

De burgemeester,

W.J. Dijkstra.

Naar boven