stcrt-2009-14086-001.png Projectbesluit reguliere bouwvergunning vergroting recreatiewoning perceel Bergweg 21 te Lemele

Het college van de gemeente Ommen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.11, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in haar vergadering van 15 september 2009 het in de aanhef genoemde projectbesluit ongewijzigd hebben vastgesteld en tegelijkertijd ook bouwvergunning heeft afgegeven voor genoemd bouwplan.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit gecombineerd met de afgegeven bouwvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 september 2009 tot en met 4 november 2009 ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Tevens zijn de stukken elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl − Inwoners − Beleidstukken − Ruimtelijke Plannen.

Mogelijkheden beroep

Tegen het ontwerpprojectbesluit gecombineerd met de ontwerpbouwvergunning zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Tijdens de periode waarin het thans vastgestelde projectbesluit /verleende bouwvergunning ter inzage ligt, hebben alleen de volgende personen mogelijkheid beroep in te stellen:

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen zes weken na verzenddatum van dit besluit zijn ingediend bij de rechtbank Zwolle, sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Voorlopige voorziening

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle. Bij dit verzoek dient een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Voor het indienen van een beroep is griffierecht verschuldigd.

Naar boven