stcrt-2009-14072-001.png Met projectbesluit verleende bouwvergunning plan Grote Haag 85, achteruitbouw ten behoeve van zwembad

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening bouwvergunning hebben verleend voor het volgende plan:

Grote Haag 85, achteruitbouw ten behoeve van zwembad

De desbetreffende stukken liggen vanaf woensdag 23 september 2009 ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Gedurende 6 weken na de ter inzage legging, van donderdag 24 september tot en met woensdag 4 november 2009 kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Zwolle/Lelystad, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, wanneer u:

  • belanghebbende bent en

  • tijdig een zienswijze naar voren hebt gebracht over het ontwerpbesluit of aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

De vergunning treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en tevens een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de rechtbank. De vergunning treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het instellen van beroep en het verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven