stcrt-2009-14056-001.png Ontwerp herziening bestemmingsplan Vrijetijdsboulevard, plan van wijziging Locatie Van Zuijlekom

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het ontwerp van de herziening van bestemmingsplan Vrijetijdsboulevard, Plan van wijziging Locatie Van Zuijlekom op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 23 september 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Het plan staat tevens op de website van de gemeente, www.gemeentenoordenveld.nl.

Deze herziening ziet op de uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden van het nieuw op te richten pand op de locatie Van Zuijlekom aan de Kanaalstraat te Roden met kerkelijke activiteiten, onder de voorwaarde dat deze ondergeschikt blijven aan de op de Vrijetijdsboulevard voorgestane reguliere activiteiten.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan de Raad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp herziening bestemmingsplan Vrijetijdsboulevard, plan van wijziging Locatie Van Zuijlekom’. Een zienswijze kan ook mondeling ingediend worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw G.W. Kuiper, telefoon (050) 502 72 22.

Roden, 22 september 2009

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven