stcrt-2009-13959-001.png Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied deel 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 8 september 2009 het bestemmingsplan Buitengebied deel 1 heeft vastgesteld en gelijktijdig enkele wijzigingen van het bestemmingsplan Buitengebied heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor het buitengebied van de gemeente Horst aan de Maas, globaal lopend van Griendtsveen tot en met de oostzijde van de kern America, exclusief de kernen en het gebied van bestemmingsplan De Peelbergen. De wijzigingen in het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp worden aangegeven in het bijgesloten wijzigingsdocument en de nota van zienswijzen en het raadsbesluit. Deze maken onderdeel uit van de ter inzage gelegde stukken.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 21 september 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis in Horst, Wilhelminaplein 6. Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen via de internetsite www.horstaandemaas.nl.

Tijdens de ter inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 3 november 2009, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Horst, 17 september 2009

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven