stcrt-2009-13936-001.png Vastgesteld Bestemmingsplan Buitengebied Olst, partiële herziening Rijksstraatweg 34(a)

Het bestemmingsplan Buitengebied Olst, partiële herziening Rijksstraatweg 34(a) is door de raad op 7 september 2009 ongewijzigd vastgesteld. Het plan heeft betrekking op de uitbreiding van de bedrijfsbebouwing ter plekke.

Het vastgestelde plan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 18 september tot en met 29 oktober ter inzage bij de publieksbalie locatie Wijhe, Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe. U kunt het plan tevens inzien op de gemeentelijke website. Gedurende deze termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend het vaststellingsbesluit een schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van een beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Raad van State.

Naar boven