stcrt-2009-13920-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Notenhoff’

Burgemeester en wethouders van Woudrichem maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Notenhoff’.

Het plangebied is globaal gelegen tussen de Hoofdgraaf, Langenhof, Kon. Emmastraat en de Julianastraat te Andel. Binnen dit plangebied zal vervangende nieuwbouw voor de huidige Notenhoff plaatsvinden (fase 1), wordt een woonzorgcomplex gerealiseerd (fase 2) en zal nieuwbouw van woningen plaatsvinden (in fase 2 en 3).

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen worden ingezien aan de balie van de afdeling Ruimte van het gemeentehuis van Woudrichem, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en op woensdag tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Woudrichem (www.woudrichem.nl).

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan een ieder schriftelijke zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerp bestemmingsplan bij de Gemeenteraad van Woudrichem, Postbus 6, 4285 ZG te Woudrichem. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen de eerder genoemde termijn van 6 weken mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0183-308172.

Woudrichem, 17 september 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Woudrichem,

de secretaris,

A.G. Dolislager.

De burgemeester,

F.A. Petter.

Naar boven