stcrt-2009-13895-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Jacobswoude 1e herziening

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken bekend dat met ingang van 17 september 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Jacobswoude 1e herziening’ gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plan bestaat uit een toelichting, de planregels en een aantal plankaarten en een erratablad. Het plan betreft een correctie van een aantal planregels en delen van de plankaart en reparatie van de aan goedkeuring onthouden delen van het moederplan Buitengebied Jacobswoude.

De delen van de plankaart die gerepareerd/gecorrigeerd worden zijn:

Westeinde 24, Westerdijk 14–18, Westerdijk 34A, hoek Heilige Geestlaan/Westerdijk, Vriezenweg nabij 4B, Oudendijkseweg tussen 32 en 34, Oudendijkseweg 10, Doespolderkade 2, Doespolderkade 3, plaatsing Kalkmolen nabij Doespolderkade 5 en de zonering van de Wassenaarsche en Vriesekoopsche Polder.

Daarnaast worden diverse planregels aangepast, o.a. correcties t.b.v. hoogten ter plaatse van Westerdijk 14–18 en t.b.v. een hondenpension op Woudsedijk noord 2.

Eenieder kan over dit ontwerpbestemmingsplan gedurende de terinzagetermijn zijn zienswijzen schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Wanneer u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u dit vooraf te melden. De stukken liggen in de genoemde periode ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis. U bent welkom tijdens de openingstijden of op afspraak. Tevens is het plan te vinden op de gemeentelijke website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. (071) 332 72 72 of e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven