stcrt-2009-13862-001.png Vooraankondiging voornemen tot het nemen van het projectbesluit Tuindersweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pijnacker-Nootdorp maken op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er voor de realisatie van een verbindingsweg tussen de Europalaan en de N470, de bijbehorende duikers en een fietstunnel een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening zal worden voorbereid, nader aangeduid als het project: ‘Tuindersweg’.

Naar verwachting zal begin november 2009 het ontwerpprojectbesluit ‘Tuindersweg’ ter inzage worden gelegd.

Tegen het voornemen om het voornoemde projectbesluit voor te bereiden en in procedure te brengen kunt u geen zienswijzen indienen. Over het voornemen een projectbesluit voor te bereiden is geen advies gevraagd aan een onafhankelijke instantie. Er worden ten aanzien van dit voornemen dan ook geen stukken ter inzage gelegd.

Het ontwerp projectbesluit met alle daarbij behorende stukken zullen wel in het kader van artikel 3.11 van de Algemene wet bestuursrecht begin november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kan een ieder, (naar eigen keuze) mondelinge en/of schriftelijke zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders indienen. De start van deze procedure zal op de gebruikelijke wijze bekend worden gemaakt in de Telstar en langs de elektronische weg op de gemeentelijke website.

Pijnacker-Nootdorp, 16 september 2009

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven