stcrt-2009-13859-001.png Wijzigingsplan ‘Buitengebied 2006/Lodijk 8’

Burgemeester en wethouders van Bunschoten maken bekend, dat op grond van artikel 3.6, eerste lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 17 september 2009 het ontwerp wijzigingsplan ‘Buitengebied 2006/Lodijk 8’ zes weken ter inzage ligt. Het ontwerp wijzigingsplan heeft betrekking op het vergroten van een agrarisch bouwperceel aan de Lodijk 8 tot een oppervlakte van maximaal 1,5 ha, ten behoeve van de bouw van een jongveestal.

Wij geven hiermee toepassing aan bevoegdheid een bestemmingsplan te wijzigingen zoals genoemd in artikel 4, lid 10 van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan Buitengebied 2006.

Ingevolge de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende ten aanzien van het ontwerp binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen.

Het ontwerpplan kan op de gebruikelijke openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien bij de werkeenheid ruimtelijke ordening van de afdeling VROM.

De schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan college van burgemeester en wethouder van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact opgenomen worden met de afdeling VROM (telefoonnummer 033-2991569).

Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website (www.bunschoten.nl).

Bunschoten, 16 september 2009

Burgemeester en wethouders van Bunschoten,

M. van de Groep,

burgemeester.

J. P. van Velden,

secretaris/directeur.

Naar boven