stcrt-2009-13848-001.png Bestemmingsplan ‘de Geer II, onderwijs’ vastgesteld door gemeenteraad

De gemeenteraad van de gemeente Wijk bij Duurstede heeft op 8 september jl. het ontwerp bestemmingsplan ‘de Geer II, onderwijs’ vastgesteld. Het bestemmingsplan creëert planologisch de mogelijkheid om het nieuwe Revius Lyceum te kunnen bouwen op de hoek van de Graaf van Lynden van Sandenburgweg en de Remus.

Tegen het vaststellingsbesluit is geen beroep meer mogelijk, behalve tegen het toegevoegde artikel 6 (waarde- archeologie, dubbelbestemming). Op grond van artikel 8.2 Wro kunnen belanghebbenden daartegen binnen 6 weken de dag na de publicatie beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

De betreffende stukken kunt u raadplegen bij de balie van het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden en via de gemeente website: www.wijkbijduurstede.nl.

Wat vooraf ging

Vanaf 2 april 2009 tot en met 13 mei 2009 heeft bij de publieke balie van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan ‘De Geer II, onderwijs’ met bijbehorende stukken ter inzage gelegen ingevolge afd. 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht.

Naar boven