stcrt-2009-13823-001.png Kennisgeving onherroepelijk bestemmingsplan Archiefterrein

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oud-Zuid maakt bekend op grond van artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) dat de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het beroep tegen de goedkeuring van het bestemmingsplan Archiefterrein (door Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 26 mei 2009) niet-ontvankelijk heeft verklaard op 20 augustus 2009. Daardoor is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.

Het plangebied van dit bestemmingsplan wordt begrensd door de Rustenburgerstraat, de Amsteldijk, de Tolstraat en de Rustenburgerdwarsstraat. De aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan was de verhuizing medio 2007 van het gemeentearchief van de locatie aan de Amsteldijk naar gebouw De Bazel aan de Vijzelstraat. Dit bestemmingsplan maakt een herontwikkeling van het terrein mogelijk.

Het bestemmingsplan is op verzoek in te zien tijdens de openingstijden op het stadsdeelkantoor aan de Karel du Jardinstraat 65. Het bestemmingsplan kan ook bekeken worden via onze internetsite www.oudzuid.amsterdam.nl.

Amsterdam, 17 september 2009

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oud Zuid,

J.A.S. Boomgaardt,

secretaris.

E.J. de Vries,

voorzitter.

Naar boven