stcrt-2009-13818-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine kernen, partiele herziening Oldenzaalseweg 83/Heerenbrinck 1 in Fleringen’ als bedoeld in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Met ingang van donderdag 17 september 2009 ligt gedurende een termijn van zes weken bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen en via www.tubbergen.nl, voor een ieder ter inzage het voorontwerp bestemmingsplan ‘Kleine kernen, partiële herziening Oldenzaalseweg 83/Heerenbrinck 1 in Fleringen’.

Gedurende deze termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via de afdeling Publiekszaken. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven