stcrt-2009-13806-001.png Bestemmingsplan Harlingen − Radarmast Zuiderpier

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat de gemeenteraad van Harlingen op 2 september 2009 het bestemmingsplan Harlingen − Radarmast Zuiderpier heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van een radarmast van 25 meter hoog op de Zuiderpier te Harlingen ten behoeve van de Zeeverkeerscentrale Waddenzee.

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van 17 september 2009 gedurende 6 weken voor een ieder in het stadskantoor de Groenlandsvaarder, Voorstraat 35 te Harlingen ter inzage en kan verder bekeken worden op www.harlingen.nl/bekendmakingen.

Een belanghebbende kan tegen het vaststellen van het bestemmingsplan binnen bovengenoemde termijn (dus t/m 28 oktober 2009) schriftelijk een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Harlingen, 15 september 2009

Burgemeester en wethouders van Harlingen,

P.H.M. Scheffer,

burgemeester.

W. Slob,

secretaris.

Naar boven