stcrt-2009-13798-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan ex. art. 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Leudal maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Met ingang van de dag na deze bekendmaking ligt gedurende 6 weken bij de Publieksbalie in het gemeentehuis, Dorpstraat 1 te Heythuysen en bij het Loket Bouwen Wonen en Milieu Markt 6 te Roggel, voor eenieder ter inzage het volgende besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg:

Besluit d.d. 25 augustus 2009 tot goedkeuring (nr. 09/13227) van het besluit van burgemeester en wethouders dezer gemeente van 29 juni 2009 met betrekking tot een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Hunsel’ ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de vomverandering en vergroting van het agrarisch bouwblok aan Uffelsestraat 6 te Haler.

Wij vestigen de aandacht erop dat tegen bovengenoemde besluiten beroep kan worden ingesteld. Eventuele beroepen dienen te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepen dienen te worden ingesteld gedurende de termijn van zes weken dat het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ter inzage ligt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Heythuysen, 16 september 2009

Naar boven